Training & Coaching

Verbinding is het sleutelwoord in alles wat ik doe. In verbinding zijn met jezelf en met de ander. In verbinding zijn met je eigen waarden en kwaliteiten. Jezelf leren en durven te zijn. Hierdoor sta je in je kracht waardoor je meer zelfvertrouwen voelt en beter je grenzen durft te respecteren en aan te geven.

Vanuit deze overtuiging, met daarbij een optimistisch karakter en oprechte betrokkenheid, begeleid ik (met name onderwijs-) professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en pedagogische en/of gezagsvraagstukken. Dit kan zowel op individueel als op teamniveau zijn.

Een aantal voorbeelden van coaching zijn:

  • (startende) leerkrachten begeleiden op het gebied van pedagogische en/of gezagsvraagstukken.
  • coaching on the job.
  • weerbaarheidstraining ‘bouwen aan jezelf en aan de groep’
  • teamtrainingen (m.b.t. communicatie structuur/ missie&visie trajecten)
  • communicatie trainingen (o.a. soft skills)

Vanuit mijn achtergrond als leerkracht in zowel regulier als speciaal onderwijs heb ik de mogelijkheid om vanuit de praktijk mee te denken. Wat zijn haalbare doelen en hoe kunnen we samen zorgen voor meer lucht en ontspanning in het werk.

In mijn werk als trainer/coach werk ik regelmatig samen met Faasen training & coaching en Expertise centrum Adapt.

Nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.