Training & Coaching

Verbinding is het sleutelwoord in alles wat ik doe. In verbinding zijn met jezelf en met de ander. In verbinding zijn met je eigen waarden en kwaliteiten. Jezelf leren en durven te zijn. Hierdoor sta je in je kracht waardoor je meer zelfvertrouwen voelt en beter je grenzen durft te respecteren en aan te geven.

Vanuit deze overtuiging, met daarbij een optimistisch karakter en oprechte betrokkenheid, begeleid ik (met name onderwijs) professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en pedagogische en/of gezagsvraagstukken. Dit kan zowel op individueel als op teamniveau zijn.

Daarnaast ben ik ook steeds meer te vinden in het bedrijfsleven. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Training ‘ De manager als dirigent’ (persoonlijk leiderschap)
  • Teamtrainingen aan bedrijven/scholen m.b.t. cultuur en structuur kant van de organisatie.
  • Communicatie trainingen (o.a. soft skills)
  • Coaching on the job (onderwijs & andere sectoren voortvloeiend uit de training ‘de manager als dirigent’.

In mijn werk als trainer/coach werk ik o.a. samen met Faasen training & coaching, Expertise centrum Adapt & de Gedragsleverancier.

Nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.