Zangeres & Vocal Coach

Naast mijn werk als trainer/coach ben ik ook werkzaam in de muziek als lead vocalist, backing vocal, stemacteur en studio zangeres. Ik heb o.a. gewerkt met Ruth Jacott, Hind & Nurlaila Karim.

Verder ben ik te horen op verschillende albums voor kinderparken zoals de Beerze Bulten en het bedrijf Recrateam.

Daarnaast ben ik samen met Marloes van Ommen, Larissa Baak en Milou Hesselink een aantal jaren geleden gestart met de Girlband Fourtune. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Opzoek naar een vocalist of stemacteur? Misschien kan ik iets voor je betekenen. Hieronder kun je luisteren naar een aantal voorbeelden.

Vocal Coach

Al gedurende een aantal jaar coach ik koren en vocal groups die zich verder willen ontwikkelen. Samen kijken we naar de hulpvraag. Waar wil het koor aan werken? Denk hierbij aan: dynamiek, samenklank, zuiverheid, uitstraling en tekstinterpretatie. De inhoud van de training wordt zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte van het koor. Deze training kan eenmalig zijn maar er kan ook besloten worden om meerdere sessies te plannen.

Vanaf januari 2018 zal ik 1 keer in de maand fungeren als zangcoach bij de Harmony singers in Hoogeveen.